Kom ihåg mig

Att finnas på lagom avstånd.

Vi har inte direkt något trevligt Valborgsväder. Regnet öser ner och det blåser. Räddningstjänsten avråder tidigare på dagen att tända brasorna, det blåste för mycket. Mig gör det inte så mycket att det är busväder. Som tonårsmorsa uppskattar jag regn vid sådana här dagar. Vi har ett stort firande med brasa,tal och tivoli. Det är öppet långt in på natten och stadens ungdomar brukar samlas där. Det är ju ingen hemlighet att det kan hända mindre bra grejer på Valborg. Nu är jag inte rädd för att mina tonåringar ska dricka alkohol. Det finns viktigare saker som dom värnar om, som att idrotta på landslagsnivå tex. Det kan ju hända saker ändå. Jag vill ha in mina barn i bra tid och vädret som är i dag lockar inte tonåringen att hänga ute. Nu släpper vi dom inte ,utan Danne har tänkt att vara på firandet så länge det behövs – på lagom avstånd. Vi har ju såklart regler, men alla ni som har barn i tonåren vet vad jag pratar om.

Jag älskar reeeeegggggn :)

/Maria

2 Responses to “Att finnas på lagom avstånd.”

  1. Louise skriver:

    Absolut! Jag vet vad du pratar om … :)
    Tack för din hälsning och det fina berömmet hos mig, både på bloggen och hemsidan …
    Glad Valborg

  2. Emm skriver:

    Man blir otroligt prolig när man ser tolvåringar som springer ute sent på kvällarna här i stan. :( Jättetråkigt. Hoppas Valborg var trevlig. Kram

Leave a Reply