Kom ihåg mig

Avblåst.

Det blir ingen strejk ! Båda parter är överens. Tjoho vad glad jag blir :) nu slipper jag bli irriterad på kommunen som inte ville ta sitt ansvar ang fri skolmat för alla elever. Glad för min och andra föräldrars skull som slipper tänka ut och böka med matsäckar. Jag hoppas innerligt också att skolmåltidspersonalen fick upp sina löner rejält. Håller tummarna för det. :)

Hjalmar blev besviken. Han tyckte att det skulle bli roligt att ta med matsäck och föreslog att vi skulle packa hans väska ändå. Det kommer säkert en och annan friluftsdag innan sommaren , så att barnen får ta med matsäckar till skolan.

Kvällen gick smidigt hos oss. Trötta barn efter flera timmars utelek. Det känns fantastiskt härligt med vår i luften . Tyvärr ska det regna hela dagen i morgon, så det härliga vädret kanske var kortvarigt.

Avslutar med ett foto på en solstråle.

20130429-005617.jpg

Evald som leker favoritleken tittut :)

/Maria

One Response to “Avblåst.”

  1. Farmor skriver:

    Oj vad glad Evald är ,vinkar till farmor ..Och snart då ses vi kramar till er alla ¤

Leave a Reply