VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Barnakuten

Idag så åkte vi in med Evald till akuten. Hans feber vill inte ge mig sig och så har hans hosta blivit värre under natten. Stackarn var ju bara frisk ca 1 vecka sen förra gångens sjukdom med hög feber. Han är så klart väldigt trött och matlusten är lika med noll. Men vem är sugen på mat när feber härjar runt i kroppen? Dricker gör han vilket är skönt. Läkaren undersökte honom mycket noga och konstaterade att han har både öroninflammation och lunginflammation. Stackars liten. Vi fick åka hem med ett recept på penicillin. Nu borde det vända på ett par dagar med medicinen. Just nu sover han och när han vaknar ska jag försöka få i honom lite gröt.

20130408-183728.jpg

Stackars lilla gubben.

/ Maria


Kommentarer


  1. Farmor april 9, 2013 on 6:23 f m Svara

    Hej Maria .. Nu hoppas man att det vänder , när han fick penicillin,kur . Hoppas att du får i han det sen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna