Kom ihåg mig

Nya personligheter i nytt manus.

20130326-140437.jpg

I dag är jag riktigt nöjd :) har kunnat skrivit några timmar nu på eftermiddagen. Det har flutit på och karaktärerna börjar sätta sig. Jag ser handlingen i scener och får historien att gå framåt. Jag har en början,en mitt,ett slut och några konflikter och andra spännande händelser som får manuset levande på gång. Det här är en historia som verkligen kommer att bli kul att skriva. Ett manus för tonåringar att känna igen sig i. Det är befriande när man får en idé och det lossnar redan från början, att skrivpusslet inte är för komplicerat. Att historien redan är klar en bra bit i huvudet. Att karaktärerna känns levande och med personlighet. Att jag inte behöver kämpa för att få dom personliga. Längtar redan efter att få skriva igen, kanske får jag tid i kväll.

Nu väntar disk och tvätt sedan är det hämtning av underbara, trotsiga gulliga busfrön :)

20130326-141348.jpg
Hjalmar :)

/Maria

One Response to “Nya personligheter i nytt manus.”

  1. Louise skriver:

    Härligt!!!!!!!

Leave a Reply