VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Flerspråkighet i fokus.

I dag och i morgon ställer Vivlio förlag ut sina böcker på  Flerspråkighet i fokus” i City Conference Center, Stockholm. Det är Vivlio som gett ut min bok ”Är det morgon nu?” som finns i språkkombinationerna svenska/arabiska svenska/bosniska svenska/tigrinska svenska/somaliska och enbart på swahili. Om ni har vägarna förbi så titta gärna in.

I jan kommer min andra bok om Ines ut ”Vem vinkar Ines till?”. Det ska  verkligen bli så spännande när Petra Szabo börjar att jobba med illustrationerna till manuset. Det är fantastiskt att få vara med om när texten får bilder som lyfter berättelsen. Jag längtar :)

 

 

/ Maria :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna