VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tillfälligt avbrott.

Det har blivit glest mellan inläggen här på bloggen, tyvärr. Just nu har jag ingen telefon att blogga i från, vilket jag verkligen avskyr. Mig passar det verkligen att Iphone blogga, smidigt och jag kan skriva i farten. För att göra bloggandet ännu svårare så funkar inte vårt trådlösa internet för tillfället utan vi får köra med kabel. Vilket innebär att Jag får låna Cornelias dator (som hon även har i skolan) på kvällen när jag jag har tid att sitta och skriva. Det blir inte så många tillfällen att blogga på tyvärr. Vi måste verkligen få gång det trådlösa internet, ska ringa supporten…

Alla är vi friska nu och idag var alla i väg som skulle på skola/ förskola. Hjalmar skulle absolut ha sin spindelmannen dräkt på sig till förskolan. Nu ligger superhjälten utslagen på soffan. Helt slut var han efter en dag med bus. Eftersom jag sitter vid Cornelias dator har jag inga bilder att bjuda på. Ska se om jag får låna datorn senare i kväll när hon kommer hem ifrån träningen, så får hon hjälpa mig med lite foten. PÅ tal om brottning så var det DM i går för Elias och även för Hedvig. Hedvig har tränat på bra på sista tiden och tycker att det är så kul och i går var det äntligen dags för tävling för hennes del. Vad hon har längtat. Hedvig har inte tävlat så mycket, vi har tänkt att hon kan vänta med det. Lilla fröken blir lätt arg när det inte går som hon vill. I går gick det bra och hon fick några matcher och kom 2:a . Det var en stolt tjej som kom hem och visade upp sitt pris. Hon längtar redan tills nästa tävling…Elias brottades på bra och ställde upp i både ungdom där han vann och i junior där han kom på andra plats. Strålande brottats av bägge  två. Tävlingen var utformad så att den inte var för dom äldre tjejerna så Cornelia var  med och hejjade. Cornelia spelade in matcherna och jag ska se om det går att lägga ut dom här på bloggen sedan.

Snart dags för Familjen Annorlunda på TV ett program som Engla gillar skarpt. Känner en mindre trevlig lukt från Evalds blöja. Bäst att jag tar tag i det. Ska försöka få tillfälle att uppdatera bloggen vidare i kväll. Tänkte även snart ha en liten tävling här på bloggen också, men det återkommer jag till om vid ett senare tillfälle.

 

/ Maria

 

 


Kommentarer


  1. Emm februari 12, 2013 on 9:04 e m Svara

    Vad härligt med andraplatserna! 🙂 Hoppas snart det funkar att blogga på mobilen igen. Kram

  2. Louise februari 13, 2013 on 9:12 e m Svara

    Som jag sagt tidigare så tycker jag att det är ett under att du hinner blogga över huvud taget, men det är klart … med iphone borde det kanske fungera.
    Du har så duktiga brottarbarn. Roligt att de har ett intresse av det slaget.
    Att ni gillar ”familjen annorlunda” är nog inte så konstigt … hehe
    Onsdagskram … 😉
    Jag har försökt att komma igång med dina illustrationer igen. Det går trögt, men med lite envishet så ska det nog gå …
    Funderar på att kanske göra enklare skisser bara för att ha något att skicka med i ditt manus. Vad tror du om det?

  3. Åsa L februari 13, 2013 on 11:17 e m Svara

    Ja det gäller att vara effektiv om man ska hinna blogga – mobil underlättar ju en hel del.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna