VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

”Nu är jag cool”

I dag har det verkligen gått i ett. I dag har det varit en sådan dag då jag hade önskat att jag kunnat tagit rast. Inez har piggnat till under dagen och fått i sig lite Isglass och avslagen cola även en skorpa slank ner. Evald har blivit sjuk under dagen och kräkts och blöjbytena har varit många. Han vill inte äta utan har bara godtagit lite välling och en liten liten brödbit. Vad passade inte bättre i dag än att få smaka Isglass för första gången! Det var vell si så där , enligt Evald.

20130204-192700.jpg
Evald.

Lilla gubben har inte heller kommit till ro att sova som han bör. Det blir många ledsna stunder för att han är trött och inte mår bra.

Hjalmar och Arvid är självklart hemma ifrån förskolan nu. Vi vill inte sprida smitta. Dom två är för tillfället friska och sprängfyllda med energi. Dom brottas med varandra, har bilrace i hallen,springer runt som tokar. Kombinationen sjuka barn och friska barn med spring i benen blir livat. Dock har det blivit en del tårar från deras sida
också. Killarna har krockat, sprungit på varandra, tagit varandras saker osv. Lite action så här på måndagen. Risken att jag skulle somna eller slå av på takten är minimal. Hedvig har roat sig med datorn då hon inte heller ska vara i skolan när någon i familjen har maginfluensa. I Cornelias och Englas skola så finns inte den regeln. Syskonen ska vara i skolan ändå likaså hos Oliwer på gymnasiet. Så dom tre fick snällt bege sig till skolan fast jag personligen tycker det är fel. Varför riskera att sprida smitta? Det är skolan som bestämmer. Elias har låst in sig i sitt rum hela dagen. Han vill absolut inte bli sjuk eftersom det är SM om drygt tre veckor.

Dagen gick som sagt i ett fartfyllt tempo varvat med blöjbyten, tårar, skratt och bilrace. I kväll skulle bara Hjalmar byta om. Han var väldigt bestämd och gick och hämtade skjorta och sin slips. När han fått på sig kläderna så utbrister han ” Nu är jag COOL”

20130204-194450.jpg
Vem han vill likna? Mr Bean så klart. Hjalmar älskar Mr Bean och kan sitta och titta i timmar på honom.

Barnen ser fram i mot ” Familjen Annorlunda” i kväll. Dom sitter som klistrade. Bäst att röja undan det sista innan det börjar.

/ Maria


Kommentarer


  1. Emm februari 6, 2013 on 5:20 e m Svara

    Nu slog det mig att jag missat ”Familjen annorlunda” :) Tack för påminnelsen. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna