VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gott tycker Evald

Jag fick hem mitt paket ifrån Buzzador i dag. Jag har valt att buzza för att det är viktigt att kunna påverka och säga till om produkter. Som buzzadör så vet jag att mina åsikter lyssnas på. Allra viktigast tycker jag att det är att kunna påverka våra barns mat. I vårt land så handlar vi en hel del färdig barnmat och att kunna påverka skapar trygghet. Det är viktigt att veta vad vi köper till våra små – att produkterna håller vad dom lovar. Att det inte är tillsatt några konstiga ämnen tex. I ”Min frukt” finns det inget socker.

20130130-093234.jpg

Evald var så klart den som fick provsmaka ”min frukt” från Nestle först. Han tyckte att det var så gott. Evald skulle med lätthet kunna ha klämt i sig ett par stycken på raken. Riktigt besviken blev han när det tog slut.

20130130-093613.jpg
Glad så länge det fanns kvar frukt i förpackningen.

Nu ska några vänners barn få provsmaka.

20130130-093821.jpg

Det ska bli spännande att höra vad dom tycker. Min Arvid som är två år fick också provsmaka. Han föredrar dock frukt i sin helhet i stället.

/ Maria


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna