VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Speedade ungar

20130121-002326.jpg
I dag (igår) blev det mera firande för vår fjortonåring. Cornelia firades av mormor och morfar som kom med blommor och paket. Det har verkligen varit kalas denna helg och vår jubilar är så nöjd så. Hon fick precis det hon hade önskat sig ett par säsonger av serien ”Skilda världar” , snart har hon hela serien. Hon fick även lite pyssel också.

20130121-002803.jpg

Vi har inte hunnit något mer denna helg. Förutom att Elias och Cornelia var i väg på brottning i går. Det gick bra för dom bägge i lagtävlingen. Det är bara lagtävlingen i brottning någon gång per år, så det är en rolig tävling med mycket fart, då publiken och övriga brottare verkligen hejar på sitt lag.

Nu ligger jag här i sängen och funderar på att släcka. Det är verkligen hög tid att sova. Socker rusiga barn sover sedan länge. Dom åt marängswich i mängder i dag och toppade det med lite läsk. Ungarna var som speedade duracel kaniner :) men tillslut slocknade dom och jag vilar öronen. Finns det något skönare än tystnaden i bland ? Nu säger jag god natt och jag ska njuta av lugnet innan jag somnar. I morgon vardag ( idag) och Hjalmar ser fram i mot förskolan som vanligt.

God natt !

/ Maria


Kommentarer


  1. Emm januari 21, 2013 on 6:52 e m Svara

    Hoppas hon hade en helt underbar födelsedag. Känns som evigheter som man fyllde 14. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna