Kom ihåg mig

Härliga lördag.

Lördag och sovmorgon ialf lite mer sömn än vanligt . Det blev sent i går med födelsedagsfirande med allt vad det innebär. Cornelia och Elias har brottningstävling i dag över dagen, så dom är i väg. Själv ska jag faktiskt hör och häpna ta ner julgardinerna i från köket. Jepp, dom sitter ännu kvar med sina tomtar och det är ren lathet att gardinerna inte är bytta. Är det inte jul ända till Påsk ? :)

Veckan har rullat på med vardagen och inget speciellt har hänt. Vi passade på att storhandla i torsdags och det var verkligen välbehövligt. ”Dagens eko” hade hittat in i kyl och frys. Vi gjorde en mega handling, lika bra det för att springa i affären hela tiden är ingen höjdare.

20130119-110204.jpg

20130119-110229.jpg

Vi får se hur länge det här räcker? Inte så länge som önskat antar jag :) problemet när vi handlar så här mycket är att bandet i kassan är för litet. Tillslut så var våra varor på bägge rullbanden och jag riktigt hörde hur killen bakom mig suckade tålmodigt. Det är ialf riktig skönt att ha fyllt på.

Vintern är verkligen här för att stanna och termometern åker bergochdalbana. Kallt ena timmen och varmare nästa
För att bli svin kallt igen.

20130119-111311.jpg

Engla passade på att fota igår när hon och Inez följde med Danne för att hämta pizza som vi avslutade Cornelias födelsedag med. Det blev verkligen sent igår när främmandet gått. Att ställa sig och laga mat var inte att tänka på trots fulla skåp. Dom små var så trötta och somnade nästan i maten. En fullspäckad rolig eftermiddag/kväll. Vi får se om mormor och morfar kommer och firar henne på söndag. Fest i dagarna tre :)

/ Maria

3 Responses to “Härliga lördag.”

  1. Emm skriver:

    Ibland är det härligt att bara storhandla så man slipper springa fram och tillbaka till affären. Fortsatt trevlig helg!

  2. Louise skriver:

    Jo, man bör storhandla för det är sällan ekonomi i att springa titt som tätt i affären. Men jag förstår att det blir mycket när ni är en så stor familj med så många behov att fylla. Misstänker att det blir en liten utfärd som tar ett tag … 😉

  3. Teres skriver:

    Vi har faktiskt börjat handla maten på nätet nu! Endast 89kr i plock & utkörning! GRYMT skönt – för som sagt, det tar ju ett litet tag… Dessutom så tror jag att man tjänar på det – som idag när jag skulle springa in lite snabbt bara att köpa blöjor (med rabattkupong som inte går på nätet….weha, 39kr rabatt…), mjölk, frukt & ägg…. mmm – plussa sen på 150kr i godis & snacks som åkte med *suck*

Leave a Reply