VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Energifyllda barn.

20121224-020502.jpg

Det märks tydligt att det är Jul. Barnen hade så svårt att somna och dom var mer knasiga än vanligt. Vi tittade på Bingolottos uppesittarkväll och ungarna hade inga planer på att möta John Blund. Även dom små skulle spexa och gjorde allt för att inte somna. Om vi vann något?? Nej inte i år heller. (spelar bara en gång om året.) Så oddsen att vinna är ju inte så stor.

Vi fixade till lite julmat och myste med i kväll. Det blev gott och efter både godis och julmust så kan ni tänka er att barnen var uppspelta på socker. Vi har haft en härlig kväll och tillslut somnade småfolket ( tonåringarna är vakna ännu)

I morgon ska vi till min mamma och fira jul. Hjalmar har gått omkring hela veckan och sagt ” Jag önskar mig när jag fyller år” 🙂 Han tror att han ska fylla år. Det är födelsedagar han förknippar paket med. Jag har berättat att i morgon kommer tomten. Han envisas med att han ska fylla år. En spindelmannen dränkt står högst upp på önskelistan. Han var så arg när vi var i leksaksaffären i förgår. Han skulle köpa en spindelmannen dräkt och när jag sa att han får önska sig av tomten så blev han så arg på fyra åringarna vis. Jag fick mer eller mindre bära ut honom. Det kommer vara en lycklig kille som öppnar paketet.

Arvid går runt och säger tomte bil. Han önskar sig så hett en ny bil. Arvid är en riktig liten bil kille.

Tjejerna var så otåliga och frågade hur många timmar det var kvar till julafton. ” Jag kan inte sova” var en mening som ekade tätt. Dom var så längtansfulla så dom blev osams. Om vad vet jag inte. Engla vill bli väckt redan 6,30. Jag hoppas verkligen att dom sover lite längre än så. Dom kommer tjata ihjäl oss ändå innan vi går i väg till mormor. Förväntansfulla barn. 🙂

Ber om ursäkt att uppdateringen har varit lite dålig här på bloggen. Det har varit en del att fixa med. Misstänker att ni också haft mycket att göra. Att uppdatera Instagram med ett foto går på ett kick så det har jag hunnit med varje dag. Är det någon som vill följa mig där så heter jag mariahusetfullt. Jag följer er gärna tillbaka 🙂

Att titta in till er och läsa era bloggar har varit väldigt svårt. Jag får faktiskt lite dåligt samvete över det. Vill ju hinna med. Direkt när det blir tid över så tittar jag in.

Jag önskar er alla en riktigt god och fridfull jul 🙂 God Jul till er allihopa 🙂

20121224-024937.jpg

/ Maria


Kommentarer


  1. Paula´z Värld december 24, 2012 on 6:21 f m Svara

    Jag önskar dej en GOD & FRIDFULL JUL!!!

    Kramen

  2. Barbamamma december 24, 2012 on 8:12 f m Svara

    Känner igen det där med barnen GOD JUL

  3. tina december 25, 2012 on 9:29 f m Svara

    Öskar dig en fin fortsättning. Och en lugna dag <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna