VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det blir klänning.

20121212-174914.jpg

Elias spelade spel med Hjalmar och Arvid innan han åkte på träning. Han och Hjalmar brukar spela tillsammans.

Nu i kväll i sista stund så tittade jag igenom lucia kläderna. Hjalmar och Arvid ska ha lucia firande i morgon på förskolan. Jag köpte en tomte dräkt till Arvid idag, en sådan där ni vet som han kan använda som pyjamas sedan. Jag handlade inget åt Hjalmar för att jag visste att han har en pepparkaksdräkt hemma i en oöppnad förpackning. ( personalen har inte sagt något om pepperkakskläder, så jag kör på det) Kanon tänkte jag och gick hem och öppnade påsen. Problemet är bara att det ligger en alldeles ny och väldigt söt pepparkaksklänning med tillhörande schalett i förpackningen. Den var tänkt till Inez för något är sedan, men hon valde då att vara tärna istället. Eftersom minnet tydligen inte var på min sida idag så hade jag totalt glömt att det var en klänning.
Nu måste jag leta reda på några bruna byxor som passar bra till klänningen, så att den går att stoppa ner i byxorna på Hjalmar. Tror att vi ska ha några pepparkaksbyxor någonstans….
I värsta fall får han ha klänningen och det är inte hela världen. Jag är säker på att han blir en väldigt söt pepparkaksgumma. 🙂

Danne är med Elias, Cornelia och Hedvig på brottarträning, där även nybörjarna har avslutning. Jag hinner tyvärr inte till affären.

20121212-181430.jpg

Dags att ta tag i kvällen. Nu har jag suttit stilla alldeles för länge. Evald har somnat i min famn och jag ska lägga Arvid snart. Eftersom vi ska upp lite tidigare i morgon, så vill jag ha dom små i säng snart.

Diska först bara…..

/ Maria


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna