Kom ihåg mig

Snökaos.

Vi är inne på biblioteket och värmer hos medans vi väntar på bussen. Idag är det verkligen snökaos. Spårvagnen var 40 minuter försenad och det var ingen höjdare att stå och vänta med Arvid och Hjalmar. Snön ligger i drivor och det blåser riktigt kallt. Jag drog Hjalmar på kälken och det var så klart roligt. jag ringde dagis och frågade om dom kunde spara frukost till killarna. Inez hann också få lite i magen på frita.

20121205-091604.jpg

20121205-091625.jpg

Nu är Hedvig också i skolan. Det tog sin lilla tid och hennes humör var i botten. Jag förstår henne det är inte kul att det är kallt och blåser snö i ansiktet.

20121205-091820.jpg
Cornelia.

I går var vi på stan och köpte nya vinterkläder till Cornelia. Det var tur det. Hennes jacka och kängor var för små och i dag hade det inte funkat med något tunnare än ordentliga vinterkläder. Hon hittade en fina kängor, jacka och mössa och vantar som matchade perfekt. Cornelia blev väldigt nöjd.

Vi kom hem sent och typiskt nog hade Engla matte läxa. ( hon har i stort sätt inga läxor annars) att hon hade läxa kom hon såklart på när det var läggdags. Inte lätt alla gånger. Hon försökte tappert räkna några tal men jag såg att hon var väldigt trött. Det var bara att skriva en rad till läraren och förklara. Det går att göra den i dag i stället.

Har ni likadant snökaos som vad vi har? Det ser inte ut heller att det ska sluta att snöa, så det är bara att gilla läget. Snö har jag inget imot men när det blåser är det mindre kul.

Önskar er alla en trevlig dag.

/ Maria

Leave a Reply