Kom ihåg mig

Roligt, kladdigt och gott att äta.

20121126-111725.jpg

När Evald äter är det en riktig upplevelse. Han äter verkligen med hela kroppen och jag får passa mig för att inte bli riktigt kladdig. Just nu har jag tex blåbärssylt på hela min ärm.

20121126-112015.jpg

Han gillar mat vår lilla kille, men det är fortfarande svårt att ta skeden. Han vill gärna suga i sig maten. Fingrarna eller helst hela sin hand vill han också ha i munnen samtidigt som maten. Det går framåt med tekniken sakta men säkert. Det är en upplevelse varje gång Evald ska äta och det krävs en riktig sanering efteråt av både stol, bord och liten Evald.

/ Maria

5 Responses to “Roligt, kladdigt och gott att äta.”

 1. Monica (gocka) skriver:

  Hahaha, åh vad supersöt han är! Blåbärsgubben!

 2. Louise skriver:

  Himmel och pannkaka … hahaha … det var den kladdigaste lilla lillebror Evald jag någonsin sett, och förmodligen den gladaste … hihihi

 3. Emm skriver:

  Sötnosen…och nöjd ser an ut också! Kram

 4. Therese skriver:

  Åh så söta kort!! Ser verkligen gott ut 😉

Leave a Reply