Kom ihåg mig

Vilken cirkus.

Vilken morgon!! Snacka om stress. Jag är redan helt slut och klockan är bara 11. Jag fick stressa massor för att hinna med spårvagnen i tid med dom små och Inez. Tar vi en senare spårvagn så kommer inte Hedvig i tid. Då missar hon och jag den bussen vi måste ta för att hinna till hennes skola i tid. Som tur var så hann vi. Hennes klass ska vara i skogen hela dagen. Det var extra varma kläder, matsäck att tänka på, gympa påsar till Inez och Engla osv.
Oliwer, Engla och Cornelia går i väg själva på morgonen och tar spårvagnen. I dag kände jag på mig att det inte skulle funka. När jag kom hem så hade Oliwer och Cornelia gått i väg men Engla låg och sov. Bara att väcka henne sätta sig på spårvagnen igen och följa med henne till skolan. Engla ville inte åka till skolan själv eftersom hon trodde att hennes fröken skulle bli arg och det var pinsamt att komma försent. Nu har jag lämnat henne i skolan och hennes lärare förstod och det var en glad Engla som gick in i klassrummet.

I dag tog jag nog rekord i kringflackande på morgonen. På tre timmar åkte jag spårvagn 4 gånger och buss två. Skönt att denna morgon har passerat !!!!

Just nu är jag på stan och jag ska alldeles strax gå i väg för att träffa en blogg vän för allra första gången. Vi bor i samma stad, inte heller så långt i från varandra och nu ska vi äntligen luncha tillsammans. Det ska bli så kul och trevligt .

/ Maria

2 Responses to “Vilken cirkus.”

 1. Emm skriver:

  Usch, stress är inget vidare. Speciellt inte på morgonen. Då känns det som dagen redan är förstörd. Jag är alltid uppe tidigare på morgonen för att slippa stress men ibland händer det oförutsedda händelser ändå som idag då jag inte kunde hitta mina nycklar jag nyss hade haft i handen :( Kram

 2. Louise skriver:

  Och det blev det … både kul och trevligt … 😉
  Tack söta Maria, för en underbart trevlig lunch. Det måste vi göra om snart igen, och se till att vi inte bara säger det. Nästa gång kanske vi kan ha vår träff en kväll eller helg, så det inte blir så stressigt …
  Och tack för boken. Visade genast upp den på jobbet så fort det blev tid för lite eftermiddagsfika.
  Ha det gott, och så hoppas jag att vi ses snart igen … Kram

Leave a Reply