VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Skissa , teckna & måla.

Hela förmiddagen har jag ägnat mig åt att teckna. Att teckna, skissa och måla tillhör också bland det roligaste jag vet förutom att skriva. Jag mår bra av att skapa. Får ett lugn i kroppen och fyller på med ny energi. Idéerna kommer till mig automatiskt när jag skapar och det gynnar även mina manus. Det födds nya idéer och jag kan lättare tänka ut hur jag ska nyansera mina manus.

Skissa, teckna och måla har jag också gjort så länge jag kan minnas. jag funderar på om jag ska göra egna illustrationer till något bilderboks manus. Det skulle verkligen vara så kul.

I dag har jag tecknat utan krav, bara låtit färgpennorna ”glida” över pappret. Roligt har det varit och även här har jag fått nya idéer. Synd att inte dygnet har flera timmar.

20121115-142301.jpg

Den här teckningen ska jag göra en tavla av. Men jag tror att jag ska måla om den med akvarell färger. Nu ritade jag fåglarna med färgpennor på vanligt kopieringspapper. Jag tänkte även också rita om den med färgpennor och kladdkritor på kvalitetspapper. Det är intressant att se att samma motiv får olika effekt med olika tekniker.

Jag hann även med att rita en hund.

20121115-142746.jpg

Och en hare.

20121115-143555.jpg

Jag har verkligen haft en ” energi påfyllnads stund” när Evald har sovit.

Om jag hann att skriva på romanen? Nix, men det gör faktiskt ingenting. Jag tänkte ta ett varv med den i kväll när barnen sover.

Snart dags att hämta hem barn :)

/ Maria


Kommentarer


 1. Barbamamma november 15, 2012 on 8:34 e m Svara

  Det är härligt när kreativiteten flödar och haren var bara så söt! KRAM

 2. Louise november 16, 2012 on 12:48 e m Svara

  Åh … vad roligt att du visar upp det här!!! Jättefint gjort, och det syns att du tycker det är kul …
  Vi ses väl på måndag … 😉

 3. Emm november 16, 2012 on 6:47 e m Svara

  Vilka fina bildre du gjort! Visst är det underbart när det bara spritter i kroppen av kreativitet. Kram

 4. nemen va duktig du är =) gilla den översta med 3 bilder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna