VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kul med minusgrader.

I natt har det varit minusgrader till barnens lycka, som genast ville leka med isen.

20121028-145202.jpg

Det har hackats och bakats is-sand kakor. Det är en härlig hög luft ute. Kyligt med en sol som försöker värma. Inte lika kallt som igår men det kyler att stå stilla.

Inez har inte riktigt förstått att det är höst och snart vinter. Riktigt varmblodig verkar hon också vara. Hon älskar att gå i strumpbyxor och kjol. Hon rör på sig hela tiden och fryser inte. Några dagar till, sen kommer hon vara tvungen att ta på varmare kläder.

20121028-151035.jpg

Tänk vad mycket det gör att ställa tillbaka klockan. Den här söndagen känns lång, vilket är skönt. Det jobbiga är att det snart börjar att skymma. Det är läge att snart tända ljus och göra det lite mysigt.

Snart är det dags att laga middagsmaten som i dag blir gryta. Det ska verkligen bli gott.

Danne har åkt för att hämta Cornelia som varit på stan med en klass kompis.

Nu vaknade Evald och vill ha lite välling.

Trevlig söndags eftermiddag/ kväll till er alla 🙂

/ Maria


Kommentarer


  1. Barbamamma oktober 28, 2012 on 6:22 e m Svara

    Jag vaknade av att ha ett mysigt barn i sängen, han vaknade före mig och kröp ner det händer nästan aldrig nuförtiden så det var extra mysig start på dagen:-) fint väder var det också, underbart! Ha en fortsatt fin söndagskväll KRAM

  2. Paula´z Blogg oktober 29, 2012 on 8:29 f m Svara

    Jag kommer ihåg då våra barn var små, dom gillade också is o snö 😉
    Men nu när dom är tonåringar så suckas det o stönas det om att det är kallt ! Man måste ha mössa o handskar, långkalsonger,pust o stön…..

    Ha en bra måndag!

    Kram

  3. Monica (gocka) oktober 29, 2012 on 9:16 f m Svara

    Jag har också en som inte vill klä på sig. Har fått satt hårt mot hårt nu att om jag går reda på att hon är ute och leker i bara leggings på rasterna så kommer det att bli overall för henne i år på skolan! Och det är inte så populärt kan jag säga. Det är ju inte bara kylan det är ju annars så blött också men hon skulle kunna springa så hela vintern om hon fick bestämma.
    Visst är det roligt med is! Eller var när vi var små också. Den första isen på vattenpölar och så var ju så himla kul att krascha!
    Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna