VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nu tar jag kväll efter strumpjakten.

Disken är diskad, tvätten är är hängd, barm är nattade, bara dom tre stora som är vakna. Cornelia , Elias och Oliwer sköter sig själva, en liten påminnelse behöver dom ibland att klockan är mycket och det är dags att sova. Gympapåsar är packade .

20121021-215327.jpg

I bland tycket jag att söndagen känns som en hel förberedelse inför den kommande veckan. Allt ska stämmas av så det är klart för skolan /dagis efter helgen. Veckobreven från barnens lärare ska läsas ( om jag inte gjort det innan) kalendern ska kollas av vilka dagar vi har tid för BVC, kolla om det är något utvecklingsamtal eller något annat möte.

Eftersom strumpor försvinner i det här huset på ett mystiskt sätt. I bland funderar jag på om vi har ett strumpmonster inneboendes. Är det nödvändigt att jag alltid kollar om det finns rena par av strumporna annars måste jag tvätta oavsett om jag tänkt det eller inte eller i värsta fall köps nya strumpor på en gång. Är det så hos er också att strumpor bara försvinner? I varje fall den ena strumpan av ett par?
Hos oss är det mer regel än undantag. Jag sparat alltid strumpan som finns kvar i fall makan dyker upp.

20121021-220438.jpg

Framförallt Hedvig är väldigt noga med strumpor. Det är inte mönstret eller färgen som är viktigt. Strumporna ska tydligen vara sköna på ett visst sätt, så det gäller för mig att ha koll på hennes strumpor.

20121021-220808.jpg

Hon har ganska bra koll själv. Lilla gumman är bestämd 🙂

Nu är det äntligen kväll. Skönt att få landa till en film. I kväll ser vi:

20121021-221409.jpg

Har någon sett den?

Trevlig söndagskväll till er alla .

/ Maria.


Kommentarer


  1. Barbamamma oktober 22, 2012 on 4:03 f m Svara

    Strumpmonstret bor här också och en hel hög omaka strumpor har jag, ibland rensar jag ur om maken inte dykt upp på ett halvår anses han förlorad;-)
    Strumpor är det jag oftast får köpa nytt till pojkarna. Jag skulle vilja vara lika strukturerad som du och redan på söndagen ordna inför veckan…jag lever lite för mycket för stunden, måste bli bättre på det där. Hoppas filmen var bra KRAM

  2. Åsa L oktober 22, 2012 on 6:57 f m Svara

    Jovisst försvinner det strumpor men för det mesta är det Ebba som slänger iväg dem på dagis och man får leta sig less i dess lådor för att hitta igen dem.
    Håller med dig om att söndagen innebär mycket förberedande – skulle aldrig i livet klara mig utan min kära väggalmanacka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna