VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Spring i benen

20121009-151448.jpg

Det är säkerligen inget fel på Arvids mage. Han har ätit, lekt och sovit utan problem. Glad och pigg som vanligt. Ingen lös mage heller. Vi fick en mys dag hemma.

På den här tjejen sprudlar energin. Snart sju år och massa spring i benen. Det är väldigt svårt att sitta stilla. Hon hasar omkring på stolen och stället sig upp. Många funderingar och frågar flyger genom huvudet. Det är så mycket som händer i hennes utveckling, att hon allt som oftast glömmer att ta av jackan. :) Kanske inte hela sanningen. Lite slarvmaja är hon allt också :)

20121009-154905.jpg

Snart är alla barnen hemma och det är dags att laga middag om ett tag. Fiskpinnar blir det idag. Tacksam rätt hos oss, då alla äter det med god aptit.
Inte lätt alla gånger att få ihop allas önskningar. Maten är igentligen inget problem. Barnen äter det mesta och bra. Det är Hedvig och Inez som kan vara lite kinkiga ibland. Vi undviker att laga flera rätter, men ibland när vi vet att dom verkligen inte gillar det vi ska äta, kan vi komplettera med annat. Elias tycker tex: inte om potatisgratäng och då har vi pomme eller kokt potatis också.
Hur är det hos er? Brukar ni laga flera rätter samtidigt om barnen inte tycker om maten?

Vinnarna av barnboken är dragna. En av vinnarna var Emma och Wilma , så läser du det här så skicka din adress till min mail: maria-p@hotmail.se.

Trevlig fortsatt tisdag till er alla. :)

/Maria


Kommentarer


  1. Emm oktober 9, 2012 on 4:00 e m Svara

    Vad skönt att det inte är något bry med magen :) Ha en fortsatt fin kväll!

  2. Monica (gocka) oktober 9, 2012 on 5:46 e m Svara

    Här blir det ibland flera rätter. Hatar att göra det och ångrar att vi började med det! Det är ju så onödigt och jag kan inte skylla på någon annan än oss själva!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna