VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hjalmar hjälper till.

Plattorna närmast planket var vi också tvungna att ta bort, så att det går att snickra ett nytt staket. Världens bästa hjälpreda hade vi så klart.

20121007-182015.jpg

Nyss låg vi på knä i vardagsrummet och letade vår fjärrkontroll. Är det så hos er också att fjärrkontrollen helt plötsligt är puts väck? Spelar liksom ingen roll hur mycket man letar. Den är borta. Vilket är mer än irriterande. Den här gången hittade vi den ganska snabbt. Bekväm som jag är i det här fallet, så vill jag inte gå fram till TV:n och ändra kanal på kvällen. Det känns alldeles för irriterande. Hur är det för er? Är det Ok utan kontroll? Klart att det går men alternativet föredrar jag.

/ Maria


Kommentarer


  1. Barbamamma oktober 7, 2012 on 7:11 e m Svara

    Med sån hjälpreda gick väl arbetet fort:-) Fjärrkontrollen? Nej den kommer faktiskt aldrig bort, trots att pojkarna ibland får den med sig in på toaletten;-) själv har jag inte sett tv på flera månader men jag vill definitivt ha en kontroll när jag gör det. KRAM

  2. I ett hus - Evelina oktober 8, 2012 on 10:17 f m Svara

    Hej! Åh vad jag blev glad av ditt svar !! Det hjälpte till i mitt tänk och jag fick en ny synvinkel på situationen. Att det går så lång tid för en autism diagnos är ju bara hemskt att höra. Tänk vilket stöd och resurser som kunde hjälp till redan från förskolan om ni blivit tagna på allvar och direkt fått de insatser som behövts.. Jag kommer ha en massa frågor i ämnet och här har vi en expert på hur det INTE får gå till.. Skulle jag kunna få använda dina erfarenheter i skolarbetet? Tack för du tog dej tid att svara och skriva till mig! Ha en härlig dag!!
    Mvh Evelina Lindblad ietthus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna