Kom ihåg mig

Lego och bakat bröd.

Vad det regnar, jag blir galen på allt regn. Det kan vara riktigt mysigt med regn, men när det regnar hela dagar är det inte kul .

Vi har lekt inne i dag . Hjalmar och Arvid är i en riktig legoperiod. Dom bygger och bygger och bilar åker. Det är så kul för att killarna har börjat leka lite tillsammans. Arvid leker så klart mycket bredvid men dom har väldigt roligt tillsammans.

Vi passade även på att baka bröd. Blev gott och bra mycket av brödet har redan gått åt. Det går väldigt mycket bröd hos oss, 2 limpor per dag är inte ovanligt. Det börjar bli nödvändigt att Baka. Bröd blir annars väldigt dyrt i längden. Finns ju roligare saker att lägga pengarna på.

Nu trots den sena timmen så måste jag hänga lite tvätt, sen ska jag ”hoppa” rakt ner i sängen. / Maria

20120923-231203.jpg

2 Responses to “Lego och bakat bröd.”

  1. Barbamamma skriver:

    Vi har också haft en riktig innehelg, med resultat att stora bokhyllan är rensad och kylskåpet glänser inuti:-) men nu räcker det nu vill jag ha sol…Hoppas ni får en fin dag och kan vara ute KRAM

  2. Bröd är ju otroligt dyrt egentligen om man ser till råvarkostnaden, man kan ju tjäna massor på att baka eget om man äter så mycket bröd. Vi ska slå på stort och baka scones imorgon 😀

    Såg receptet nedanför nu, tack snälla för att du la ut det! Får prova det någon dag :)

Leave a Reply