Kom ihåg mig

Världens längsta lördag.

I dag har det regnat hela dagen. Det är grått och trist, världens längsta lördag. Vi kommer oss inte för att göra något heller, en promenad kunde vi pricka in till affären mellan regnskurarna. barnen är mer eller mindre helvilda och snoriga och med barn som inte är 100 % ok kommer gnället . Dom tjafsar, ramlar, leker bra korta stunder och börjar om.

Snart ska lugnet lägga sig även över oss hoppas jag. Dom små ska snart nattas och mellan tjejerna ska få varva ner med film.
Själv ska jag skriva klart ett följebrev till mitt manus som blev klart för några dagar sedan. Jag skickade in det manuset till förlag i torsdags, men vill skicka till ytterligare ett. Det förlaget vill ha ett utförligt följebrev, så det krävs lite mer av mig. Följebrevet är ganska viktigt så jag vill verkligen få det bra.

Nu ska jag hänga tvätt och ta tag i läggningen av dom små. Så hoppas jag på en roligare dag i morgon. Avslutar med ett kort på Evald. Våran mini solstråle :) :) :)

20120922-190642.jpg

3 Responses to “Världens längsta lördag.”

  1. Helena skriver:

    Här på västkusten har det också varit en lång lördag. Trist med allt regn. Vi hoppas på bättre väder imorgon. Kram på dig.

  2. Barbamamma skriver:

    Hoppas ni har bättre väder och gladare humör idag? här är det rusk dygnet runt nu men pojkarna finner sig rätt bra inomhus, igår tog vi en långtur med cyklar till affären det blev helgens motion:-) Ha det gott!

  3. Farmor skriver:

    Evald blir 5 mån idag tiden rullar iväg för oss alla . Ge en kram till Evald från oss.

Leave a Reply