Kom ihåg mig

Måndagsmys

Vi börjar veckan med lite måndagsmys. Viktigt att börja vardagen i positiv anda. Barnen älskar tacos och det går åt mängder 2kg köttfärs räcker precis.
Ledigt är underbart men det är inte dumt med vardag heller. Cornelia och Engla stortrivs på sin nya skola. Hedvig som har bytt lokaler och fått ny fröken tycker också att det är spännande. Inez vår första klassare har massor att berätta när hon kommer hem. Igentligen är det bara Oliwer som gärna hade haft lov lite till. Han börjar år två på gymnasiet och det är ganska tufft med allt arbete som eleverna ska ta sig igenom .
Tänk vad pappers arbete kan göra en trött? Idag har jag sorterat papper som är viktiga att spara. Det är lite jobbigt när dom ligger huller om buller i skåpet. Inte klar ännu men är en liten bit på väg. Ett tråkigt jobb men desto roligare när det är klart.
Snart dags att påbörja läggningen av dom minsta. Hjalmar och Arvid somnar lätt. Det är värre med mellan tjejerna som vill göra en mängd saker innan läggdags. ”Jag ska bara”……. låter det.
Bäst att ta tag i kvällsbestyren, så kanske Danne och jag kan avsluta kvällen med film. Önskar er alla en trevlig fortsättning på veckan / Maria

20120827-191652.jpg

20120827-191747.jpg

20120827-191853.jpg

6 Responses to “Måndagsmys”

 1. Therese skriver:

  mmm tacos är verkligen gott!! Kan väl inte vara så lätt att hitta nåt som alla i familjen gillar annars? Håller tummarna att alla somnade sött och ni fick se filmen!

 2. Barbamamma skriver:

  Hoppas ni fick se filmen:-) Det är toppen att de trivs så bra i skolan, pojkarna har också haft gott av att få börja och få lite vettigt att göra.

 3. Eleonore skriver:

  Hihi, tacos kan man ju äta hur mycket som helst av 😀
  Härligt att alla trivs så bra i skolan, det hjälper ju mycket!

 4. Tacos är inte dumt alls :-)
  Tack, det var trevligt!

 5. Emm skriver:

  Man kanske skulle införa lite måndagsmys för att få in lite livskvalitet. Verkar inte helt fel när man läser hur mysig måndag ni haft. Kram

 6. Marie skriver:

  Mums med tacos! Jag kan aldrig tröttna på det verkar det som! :)

Leave a Reply