1477950_10152883446093356_6424964963937182329_n

Fan vad jag hatar den här tiden om året. För mindre än 1 år sedan så älskade jag den här tiden, för då kände jag mig normal. Den här tiden var det inte konstigt att jag hade långärmat och långbyxor, men det var konstigt på sommaren, därav så hatade jag sommaren.
Nu när jag har ”avslöjat” att jag har psoriasis så har det ändrats, jag hatar den här gråa mörka tiden för att den får mig att bli deprimerad och trött och istället så älskar jag sommaren!

Vad ska man göra de här dagarna för att må bättre?
Det finns inget rätt och fel eller medicin mot det dystra just nu. Utan jag tror att man bara får umgås med vänner och familj, människor man mår bra av helt enkelt. Jag tror också att det är extra viktigt att man inte dystrar ner sig och sitter inne hela tiden, det är viktigt att komma ut och fortsätta tänka positivt.

Jag trotsade vädret och la upp en sommarbild som får mig att må bra 😀

Love, Ellinor

Lämna en kommentar