Kreativ inspiration för ditt hem, din vardag och din familj <3

EN VECKA FULL AV KÄRLEK

56A5FCF9-7085-458E-A9A5-9543FDBE497C93452787-A937-4248-961D-5DE6B1AD9887

Idag har vi varit hemma i en vecka. Det har gått förvånansvärt bra. Det är väldigt mycket soffhäng och amning vilket storebror tycker är lite trist. Men han hjälper gärna till så gott det går med att hämta saker och hjälpa pappa i köket. Han går i förskolan på förmiddagarna och är hemma hos oss på eftermiddagarna eller hänger med pappa i lekparken eller på Liseberg. 

Sömnen fungerar helt okej, hon väcker mig 2-3 gånger per natt men somnar ganska fort igen och jag kan lägga över henne i babynestet. Någon natt har hon haft magknip och varit orolig men jag sover bättre nu än under graviditeten. 

Det har varit en mysig vecka med mycket känslor. Kärleken till familjen växer verkligen med en ny liten bebis. Dock  längtar jag tills jag kan röra mig mer fritt igen och inte vara bunden till soffan så mycket. Speciellt nu när det fina vädret verkar vara på ingång. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *