Kreativ inspiration för ditt hem, din vardag och din familj <3

Saknad

BD5ED8E3-3061-4896-9A7F-CD87E6636CBA

Kanske är det gravidhormonerna som gör att jag känner mig mer ledsen än vanligt eller så är det alla sömnlösa nätter på grund av illamående eller grubblande som gör att tårarna lätt faller just nu. 

Februari var en tuff månad. Alla Hjärtans Dag inföll precis tre månader efter att mamma somnade in. En jobbig kombo för hela familjen och inte minst pappsen. Hela veckan efteråt hade jag svårt att sova och lätt till tårar. 

De gånger jag mått dåligt i mitt liv eller bara varit nere så ringde jag mamma för tröst. Ibland bara lyssnade hon och tyckte synd om mig och förklarade för mig hur stark hon tyckte jag var, ibland satte hon problemen i perspektiv och hittade lösningar som jag hade svårt att se själv. Jag skulle verkligen vilja ringa henne nu, jag skulle vilja att hon sa till mig att det går över och att allting kommer att bli bra, att jag är stark och kommer att fixa detta. 

Samtidigt som jag saknar henne så oerhört mycket så känner jag att hon är med mig fortfarande. Hon finns i mitt hjärta och hon vägleder mig med sina kloka ord och omtänksamhet.

Tårarna längs kinderna slutar rinna och jag känner förhoppning. Det är tufft nu och det kommer det att vara ett tag till men jag kommer att ta mig igenom detta och komma ut starkare än någonsin på andra sidan. 

One thought on “Saknad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *