Kreativ inspiration för ditt hem, din vardag och din familj <3

TIME FLIES

IMG_6238

Stora killen är redan 10 månader. Han kryper i full fart mellan rummen här hemma och kan även ta några stapplande steg. Nattning halv åtta i egen säng och eget rum och somnar oftast på egen hand. Sover hela nätterna men vaknar ganska tidigt.

Har blivit en riktig pappagris nu när han hänger med Johan hela dagarna men jag får alltid ett stort leende och ett litet tjut när jag kommer hem. :) Han har redan massor med tänder och kan tugga bra, äter det mesta men fortfarande en del ersättning. Det bästa som finns är att umgås med andra barn eller att sitta och plocka ur leksaker ur lådor. Att sitta still är riktigt trist och även att bli påklädd, funkar dock bra att sitta still när tandborsten kommer fram. 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *