Kreativ inspiration för ditt hem, din vardag och din familj <3

BETTER BODY

IMG_5878

 

 

 

Älskar min tröja från Better Bodies. Den hjälper till att forma kroppen, axlarna blir lite bredare, och midjan smalare 👍
IMG_6005 IMG_6006

I veckan var det en månad sedan jag slutade väga och skriva ner allting jag åt. Jag tänkte att det skulle vara svårt att hålla formen jag var i då och jag kände också att även om jag skulle gå upp något kilo så spelade det ingen roll. 

Såhär en månad senare så är jag faktiskt lite överraskad att formen fortfarande känns väldigt bra. 💪 Jag har verkligen inte ätit nyttigt på sista tiden och jag har tränat väldigt lite pga förkylning. Min slutsats är att när man väl är vältränad så räcker det att man håller igång hyfsat för att bibehålla det och jag gissar att jag trots allt äter  nyttigare än vad jag tror eftersom jag lärt mig vilka livsmedel jag ska undvika. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *