Kreativ inspiration för ditt hem, din vardag och din familj <3

BÄSTA FORMEN

IMG_3460IMG_3603IMG_3486IMG_3516IMG_3527IMG_3547IMG_3643

Sex veckors deffande är över. Jag är så jäkla stolt över att jag har gjort detta och lyckats få till mitt livs bästa form. Att få magrutor är något jag alltid drömt om men aldrig riktigt trott på. Speciellt inte efter min graviditet. 😊

Jag har ätit 1200 kalorier om dagen mån-lör och 1700 på söndagar. Mitt dagsbehov under deffande beräknade jag på denna sidan –länk– Proteinet har legat på minst 110 (dubbla min startvikt) och jag har kört ungefär lika mycket kolhydrater och ungefär 30g fett. Alla livsmedel har jag vägt på en matvåg och sedan har jag fört statistik i en egenframtagen Excelfil på hur mycket jag har ätit per dag. Livsmedelsverket har en lista över hur många kalorier olika livsmedel innehåller som finns för nedladdning längst ned på denna sidan –länk

Jag har kört styrketräning ungefär tre gånger i veckan under deffen. 

Jag har tappat 7cm midja och ca 2,5 kg i vikt. Då jag har satt i mig massa protein så har jag i princip inte tappat några muskler utan bara fett. Målet var att gå ner ca 0,5kg per vecka under deffen vilket innebär att jag har fått ligga på ca 500 kalorier under mitt dagsbehov. 

One thought on “BÄSTA FORMEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *