Kreativ inspiration för ditt hem, din vardag och din familj <3

PERFECT DAY

IMG_1935 IMG_1920IMG_1936 IMG_1937IMG_1878

Vi började dagen på Starbucks och fika med farmor, sedan blev det brunch hemma hos Martina och Jonathan med skidåkningen i bakgrunden. Lite besvikna att det inte blev någon medalj idag men jäkligt god brunch i alla fall! Jag har slängt i mig hela 1700 kalorier idag, söndag är nämligen fri dag från deff. Jag har kört fyra veckor nu och gått ner helt enligt plan, 2kg och 6cm runt midjan och dessutom lyckats bygga lite mer muskler. Är sugen på att fortsätta någon vecka till, får se hur jag gör 💪

Ikväll hade vi Bea och Andreas på snabbvisit och nu sitter vi och chillar i soffan. En helt perfekt söndag med andra ord 👌

Lilleman har haft på sig söta nallebyxor från Newbie och nya mössan från Cubus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *