Kreativ inspiration för ditt hem, din vardag och din familj <3

JULI AUG SEP OKT NOV DEC

961381D9-E3BB-4280-AA84-0EC771C396F7-2836-00000216525B68F0_tmp

Idag är det 6 månader sedan våra liv förändrades för alltid. Det går inte att beskriva den kärlek vi har till denna lilla killen och hur mycket kärlek han ger oss tillbaka. Visst var det tufft de första veckorna innan rutinerna satte sig och ibland är det tungt efter en sömnlös natt, men för det mesta är det skratt, lek och bus hela tiden. 😍

Just nu är det stort fokus på att upptäcka världen, Will gillar att känna och smaka på allt och med nyfiken blick sitter han i vagnen och spanar in vad som sker runt omkring. Han vill gärna kunna ta sig framåt och försöker krypa, men än så länge blir det snarare torrsim eller snurr över på mage. Att stå upp är inte av större intresse, några sekunder går bra men sedan kastar han sig efter någon leksak istället. Bollar är kul, de kan man flytta mellan händerna, äta på och slänga på golvet så mamma och pappa får motion. 😊 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *