Kreativ inspiration för ditt hem, din vardag och din familj <3

PIMP MY VAGN

Vagn efter c
Vagn föreefter c

Handtag

tyg copy

Kort efter att vi beställt vår vagn Bugaboo Buffalo så släpptes en ny version som heter Classic. Den vi har är grå och svart medan Classic är helt grå. Jag tyckte att den var så fin så jag bestämde mig för att försöka sy ett överdrag till vår vagn så att man kan ha den helt i grått ifall man vill. 

Nu är jag klar med mitt lilla projekt och det var faktiskt väldigt enkelt. Man behöver sy en lång bit tyg med resår i nedre änden. Tyget fäster man på vagnen med två små tryckknappar och kardborreband. Man behöver även klippa hål i övre änden på tyget för att den ska passa på liggdelen. Jag fick en hel del tyg över så jag sydde också en liten väska att ha mobilen i. Det svåraste var att hitta tyg i rätt nyans.. :)

Jag har även köpt bruna quiltade handtagsskydd från High Coast Design och en åkpåse i fårskinn från Nordly så nu kan lilleman åka i stil <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *