Kreativ inspiration för ditt hem, din vardag och din familj <3

HANGING AROUND

Hanging

Hanging före efter

Fotoeditering i Adobe Photoshop ger härliga bilder


Älskar att editera bilder i Photoshop, det går verkligen att göra allt möjligt. Men visst gäller det att lyckas ta en bra orginalbild också. Den här på Will hade vi tur med, krävdes bara fem klick för att få den. Plötsligt händer det. :) Inspiration till bilden är hämtad från Pinterest

#fotoeditering #adobe #photoshop #babyphoto #bebisfotografering #babyfotografering

2 thoughts on “HANGING AROUND

  1. wow vad snyggt och coolt att man kan ändra så pass mycket. Det måste vara roligt när man kan redigering. Är du självlärd eller jobbar du med det? Jag kan verkligen NADA (inget) alls om redigering och sånt. Men önskar jag kunde och har ett intresse men saknar lite tid nog för att sätta mig och lära mig 😀

    1. Det är väldigt roligt! Jag är helt självlärd, köpte programmet för flera år sedan och har sedan testat mig fram. Men du kan ju testa enklare appar också som t ex Photowonder om du bara vill snygga till bilderna lite. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *