image

En bild från idag. Min fina bästa micke och jag. Fotograf: Emma hahman

Bara från ingenstans så blev jag super nere, jag känner ingen lust för att göra något, inte ens vara gosig med Kevin… jag har ingen aning vad det kom från och jag har ingen aning om varför.  Jag tycker att det är jobbigt, jag vill ju vara glad, men vet inte varför jag inte är det..?

Jag har en konstig, tom känsla i kroppen, jag har lixom ingen lyst att göra något alls inte ens sova.  Kevin försöker göra mig glad då han märker att det är något men inte ens det funkar. Jag hatar den här känslan! Jag vill att den ska försvinna :(

Hjälp mig, jag känner mig inte som mig själv och allt utan anledning. 

Kärlek, ellinor ♡♡♡

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Sara

  Kolla på något as roligt klipp !! Fungerar alltid när jag känner så:) eller gå en promenad med kevin :))

  URL:
 2. Postat av: Lotta

  Jobbig känsla, men du det har varit en omtumlande tid för dig, sista halvåret. Landa i känslan, låt den finnas men låt den inte ta över, var snäll mot dig och låt tankarna vila. Släpp in de som älskar dig, de förstår! Hösten kan vara en jobbig tid, kanske du ska unna dig en weekend med någon du tycker om, gör saker du inte annars tar dig tid till, museum, läs en bok, åk till fjällen o vandra ett par dagar!
  Va rädd om dig!

  URL:
 3. Postat av: Maria

  Jag tror att du känner dig deppig för att framtiden är oviss. Nu när du inte längre vet om du ska satsa på modellandet, skapar det också ett tomt hål för framtiden. Innan har det varit en ”kamp” varje dag, för att nå till ditt mål, nu när du väljer (kanske?) att lägga det på hyllan, så har du inte längre något konkret att sträva mot.

  Jag tror, för att du ska må bättre och känna glädje igen, att försöka sätta upp mål. Börja kolla runt och hitta något annat som du börjar kämpa för. Tror det är viktigt att ha någon dröm, vision, mål att sträva efter hela tiden, som håller en på banan och motivationen och humöret uppe.

  Fråga dig själv, vad gör mig lycklig? Vad får mig att må bra? Vad får mig att vilja kämpa?
  När du ställer dig dessa frågorna, ta inte hänsyn till någon annan än dig själv. Jag menar inte att man ska vara elak eller oödmjuk mot sin omgivning, men för att vara mest rättvis mot sig själv, så gäller det att bara lyssna på sig själv också.

  Så nya mål och drömmar att nå, det tror jag är grundreceptet för att känna lycka och motivation i livet. Annars går bara dagarna och livet känns som det springer förbi en, vilket för mig, skapar ångest och depression.

  Kör så det rycker!! kram

  URL:
 4. Postat av: Erica

  Tråkigt att du känner dig nere, hoppas att du blir glad igen snart!! Äter du tillräckligt? Det var ett tag som jag själv åt för dåligt och tillslut sa kroppen ifrån, orken tog liksom slut och jag gick runt och kände mig nere hela tiden! En bit mörk choklad framför en mysig film med massa tända ljus är mitt bästa tips!
  Kram

  URL:
 5. Postat av: Tilda

  Kan vara ångest, jag lider av panikångest och jag har den känslan när jag har ångest. Försök att göra lugnande övningar och försök tänka på något som gör dig glad, något du kan längta efter och något du kan göra med ditt liv. Din ångest kanske har att göra med något som du oroar dig över, så försök komma på orsaken och försök ha en inställning som är positiv. Det påverkar ångesten jättemycket. Och tänk på att andras UT jättemycket, det hjälper ångest också. KRAM

  URL:
 6. Postat av: Matilda

  Du kan ha hamnat i en svacka/(höst)depression. Det bästa är att distrahera sig. Försök tänk positivt ändå (som du verkar). Meditationsövningar (börja med enkla/snabba) för att fokusera på andning och återfå lugnet istället för o tänka. Ju mer du gör det desto bättre, resultat kommer kanske inte direkt. Annars typ. Aktivera dig, typ städa eller vad som. Baka/laga mat kan va bra då du använder många sinnen. Tänk på att göra en sak i taget för att minska stress. Alltså göm dig inte under täcket och stäng av för att du känner så – tvärtom. Orken kanske inte finns där först men det blir bättre om du försöker. Prata mycket med Kevin ändå, det är nyttigt att prata OCH kramas. Fast du inte känner för det.

  Och ät d-vitamin!! Du har säkert brist på solljus. Hoppas det blir bättre <3

  URL:

Lämna en kommentar