VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Och årets första

2014. Helt absurt egentligen. Det här blir året då jag fyller fyrtio. Och året då jag ska bli fru. 🙂 Ha! Och på tal om fru, Edde och jag gjorde ett försök till att sätta ihop en budget för bröllopet. Vi använde oss av nåt hjälpverktyg på nätet. Det gav massa förslag, det ena nästan värre än det andra. Vi plockade bort en hel del och sänkte några kostnader som kändes löjligt höga. Och, summa summarum landade på nätta 92000 kronor. Edde bröt ihop fullständigt. Jag vet ärligt talat inte om han skrattade eller grät där han låg med huvudet i armarna på bordet!! Han undrade nog mest vad det var han hade gjort! 😀 Friat? Eh? Hahahaa, jag tyckte det var rätt kul! Vi började i vilket fall om från början, uppifrån och ner och slutade nästa igång på 68000 kronor. Ja jävlar. Vi får jobba vidare på den där.

Ja, och nu är julen slut, alldeles på riktigt. I lördags rök granen och alla tomtar och igår plockade jag även ner gardiner, stjärnor och ljusstakar. Lika skönt som förra året. Vardagen är här med besked. Ute regnar det och man skulle aldrig kunna gissa vart nånstans vi egentligen är i almanackan.

20140106-185958.jpg
Vi har hunnit med några sköna ”vinterpromenader” de här veckorna. Det är ju rätt lätt att bli lite försoffad annars. Man äter, dricker, fikar och myser i soffan framför brasa och teve. Ja, det ska nog bli skönt med lite ordning och reda igen. Jacob börjar inte förrän på onsdag och dagis passar på att klämma in en planeringsdag imorgon så Felixen ska få smygstarta med tidig morgon och en biltur till farmor och farfar medan jag och Edde drar igång på riktigt.

20140106-192449.jpg
Jacob är hos Andreas.
Felix sover förhoppningsvis om vilken minut som helst.
Jag och Edde ska krypa ner i soffan och kolla på några avsnitt att Sons of Anarchy. Har jag tur så tänder Edde brasan och serverar mig ett glas rött vin. Ja, hur det nu än är, måndag eller inte, så är det ju faktiskt ledigt fortfarande. Eller hur?! 🙂


Kommentarer


  1. jessica 8 januari, 2014 on 14:39 Svara

    din blogg är så kul att följa vill önska er ett stort lycka till med förberedelserna med bröloppet. det måste ju vara en stor grej av det hela att få skapa sin egna största dag i livet precis som man vill ha det.
    kramar från mig 🙂 Hälsa familjen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna