Uppe med tuppen…

…var vi alla tre imorse! 06.05 hörde vi Felix tassa ner för trappan. Det gick ju jättebra att sova i nytt rum första natten… :) Edde gick upp med honom och satte på kaffe och snart därefter gick jag också upp! Skönt med mysmorgon med ibland… Sen att solen lös från klarblå himmel så tidigt på morgonen gjorde det ju inte svårare att gå upp precis! Det blev det där vanliga morgonpysslet men sen tog vi på oss och gick ut! Gräsklippning och bygga färdigt vedboden stod på schemat… :)

Vi hann med ett par timmar hemma hos brorsan med familj också. Linn fyllde år i tisdags men jag var ju på årsmöte och Felix var jättehängig  och höll resten av familjen hemma. Så det blev till att åka dit idag istället och bli bjudna på lite grillade hamburgare i solen. Supermysigt och trevligt som alltid! De hade kastat ut altanmöblerna igår och byggt en fast grupp i stället. En soffdel i vinkel med rygg och avlastningsyta på ryggstödet. Skitbra blev det!

Den här bilden ger inte verkligheten nån rättvisa egentligen… Svårt att se kanske men det var verkligen skitbra.

Kusin Linn och Felixen i minihammocken… Felix bara myyyser när han får vara hos henne!

Efter grillad mat blev det grillade marsmallows… :) Barnsligt gott!
Tack för idag, Jimmy och Maria! Nästa gång cyklar vi till er. Ett glas vitt i solen, på den där altanen känns som ett måste!

Hemma igen blev det trädgårdsmys för hela slanten! Har massa fina bilder men orkar inte mosa in allt nu… Tar det på fikarasten imorgon istället! :)
Och och och! Kortvecka på ingång!  Två och en halv dag bara!!! Tjiho!

PS Såg att man bara kan ladda upp bilder med max 2 mb!! Jättetrist, för alla finaste bilderna går inte att visa er! Det stör mig lite!!!

Sov så gott när det blir dags…

 

 

Lämna en kommentar

annonser