Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Tidig morgon på gymmet!

Igår fick jag hoppa in för en kollega och köra ett spinningpass. Kort men intensivt, 45 minuter. Hela gänget, inklusive jag själv, var som blöta fläckar efteråt. Men riktigt roligt var det!

  
Träning ska dock inte alltid vara apjobbigt. De jobbiga passen behöver balanseras upp av lugnare pass, där du är svettig och andfådd men på intet sätt slut efteråt.

Imorgon bitti har jag för en gångs skull inte egna pass jag instruerar. Jag tar ändå med mig kidsen till gymmet efter frukost för en näve intervaller och lite tunga lyft. Perfekt lördagsgodis, eller vad säger du!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *