Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Årets härligaste mil

Denna vecka har jag varit enormt trött och sliten. För bara nåt år sedan hade jag nog bara forcerat förbi känslan och tränat som jag planerat ändå men jag är snällare mot mig själv nu. Kroppen sa ”Nej!” Och jag lyssnade. Jag tränade bara ett yogapass under veckan och igår körde jag mitt spinningpass. Det kändes bra. 

Idag bad jag maken hänga med på en milrunda vi kör ibland. Den är väldigt fin, bitvis vid havet och den är också väldigt kuperad. Kroppen kändes lätt och fräsch hela vägen. En helt underbar mil helt enkelt. 30 sekunder snabbare per kilometer (!) än vanligt vid distanspass och jag kunde prata hela vägen. 

  
Lovely!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *