Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

En riktigt öm kropp

I söndags frångick jag löpschemat och tog med mig maken ut i skogen för ett pass traillöpning. Jag kände en längtan ut i skogen, till teknisk löpning och den energin jag får av att springa i skogen. Älskar det!

Utan frukost i magen tog vi oss ut tidigt på söndagsmorgonen. Kroppen kändes full av energi och benen var lätta. Massa kraft genom hela passet! Jag och maken ropade ”Vad bra det går!” Och då ramlade jag platt fall, raklång på marken. På väg ner hinner man tänka mycket, en hel del tankar gick kring hur ont det skulle göra och om nåt skulle gå sönder. 

Det gick bra. Lite blåmärken och skrubbsår men ingen fara. 

På måndagen avslutade jag och maken dagen på gymmet. Klockan var mycket och barnen trötta så vi körde ett kort men intensivt helkroppspass. 

  
Det kändes i hela kroppen. Som om jag åkt på stryk. Tisdagens vilodag var en gudagåva!

One thought on “En riktigt öm kropp

  1. Hej,

    Vad kul att träna ihop med sin partner! Det saknar jag verkligen från innan man fick barn. Men var sak har väl sin tid. Snart är barnen utflugna, det går snabbare än innan man hinner blinka :-)

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *