Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Träning på rätt nivå

Det vanligaste problemet jag stöter på både som gruppträningsinstruktör och som personlig tränare är att man tränar de lätta passen för hårt och de tuffa passen för lätt. Det blir varken hackat eller malet. Mellanmjölksträning. 

Idag sprang jag ett 8 kilometers distanspass. Distanspass ska springas i snacktempo. Du ska vara andfådd men klara av att prata med ansträngning. En ansträngningsnivå jag ska klara av att hålla ett bra tag utan att känna att jag är nära mjölksyra eller att jag pressar mig. 

  

Idag sprang jag på löpbandet vi har hemma. Vädret är grymt och givetvis hade ett löppass ute varit att föredra men maken var inte hemma från jobbet och äldste sonen var hos tandläkaren. Eftersom föräldramöte väntade senare fick jag pressa in löpningen där det fungerade. Jag fick träna, familjen har fått mat i magen och alla är nöjda. Nu ropar soffan på mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *