Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Easyline

Till hösten kommer jag att hålla klasser i Easyline på gymmet där jag instruerar. Easyline är ett cirkelträningspass på 30, 45 eller 60 minuter där man tränar både styrka och kondition. Man tränar både i maskiner och, med egen kroppsvikt och med fria vikter. Stationerna är i en cirkel och i mitten finns en lampa som visar när det är dags att byta station. 

  
Bild lånad från mitt gyms hemsida

Den stora fördelen med passet är att det passar en total nybörjare och även en vältränad. För mig som är hyfsat vältränad blev stationerna i maskinerna ganska lätta. På de andra stationerna kunde jag däremot ta i rejält och var trött jag med när passet var över. Det ska bli riktigt roligt att instruera i detta om några veckor!

2 thoughts on “Easyline

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *