Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Backlöpning

Onsdagens styrketräning på gymmet känns ordentligt. Det är segt att vända sig i sängen och det känns som att inte en endaste muskel förskonats från träningsvärk. Skönt ändå. 

Igår vilade jag välbehövligt från träningen. Idag sprang jag ett backigt pass med maken i solen. 

   
 
Trots tuff träningsvärk i rumpan var jag som vanligt stark i backarna och den rundan har många, branta och långa backar. Skönt kvitto! Den löpare som tror att styrketräning inte är viktigt behöver tänka om. Imorgon ska jag till gymmet och faktiskt gå på en klass. Det har jag aldrig tid med vanligtvis men imorgon tar jag mig tid. Berättar mer sen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *