Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Ingen tyst tjej

Idag tapetserade vi en vägg. Är ingen expert och fick lyckligtvis hjälp av dagens hjältar; mamma och pappa! Det blev riktigt bra. Fick sedan veta att vi tapetserat våra budgettapeter över dyra vintagetapeter… Oh well. 

  
Innan middagen tog sig större delen av familjen till gymmet. Maken sprang på löpband och jag tog mig an de tynga vikterna. Jag märker att kvinnor ofta är lite osäkra i gymmet. De vågar inte ta plats, tror att folk tittar. Jag är totalt oblyg i gymmet och ser hur männen blir lite förvånade när jag tar lika stor plats som de, lyfter tungt och låter när jag lyfter. Det låter när jag tar i. Inte så att jag skriker men självklart stönas det när jag lyfter tungt. Jag tar ju i! Lite blickar får jag och det är helt ok för mig. Det bekommer mig inte alls. Varken kvinnor eller män ska vara rädda eller osäkra på gymmet. Alla har vi vår rättmätiga plats där vi jobbar för att stärka våra kroppar.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *