Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Semester och intervaller

Det är så skönt att kunna släppa på all minutiös planering och ändå få tid med det vi vill. Vanligtvis är dagarna ganska hårt planerade för att jag och maken ska hinna träna båda två utöver heltidsarbete och att spendera tid med familjen. Nu är det semesterläge som gäller. Äntligen!

Efter en sovmorgon drog maken iväg på en tremilarunda och jag passade på att köra 4-minutersintervaller i solen. Barnen roade sig själva efter att 15-åringen erbjudit sig att ta hand om dem för att jag skulle få springa utomhus istället för på vårt löpband.   

Efter lite lunch i magen gick hela familjen ut i skogen för att plocka blåbär. En del av dem hamnade i Lillans mage. En del av dem hamnade i en härlig blåbärspaj.   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *