Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Hitta tillbaka till kärleken

Nej, jag och maken har inte en svacka. Efter 19 år tillsammans (!) känner jag bara mer och mer samhörighet med min man. I mina ögon är han den finaste mannen som finns. På alla sätt. 

Rubriken till detta inlägg handlar om min och din kärlek till våra egna kroppar. Idag stannade jag och familjen till för lunch i ett stort köpcenter. Vi var på väg hemåt från Norrland. Jag tittade runtomkring och insåg att vi glömmer bort att älska oss själva. Den stolta hållningen är borta. Den mat vi väljer att äta är inte av kärlek för oss själva och för att nära våra kroppar. Vi har glömt bort vad vår kropp verkligen mår bra av och äter istället högprocessad mat med minimalt med näring.  Jag är verkligen inte felfri. Inte alls. Men den mat jag ger mig själv och mina barn måste bli bättre. Även om vi äter en hel del ekologiskt. Även om vi äter begränsat med socker och processad mat. Även om vi nästan aldrig äter varken hel- eller halvfabrikat. Vi kan bli bättre men ingen behöver gå från noll till hundra. Vi kan ta ett steg i taget. Gott nog. Ett steg i taget. Av kärlek till oss själva. För att det är vad vi är värda. Eller hur?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *