Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Länkkärlek

Först och främst vill jag ge lite kärlek till Sofia och hennes blogg Upp och hoppa. Bloggutmaningen kommer från henne. Även om jag inte följt de olika ämnena slaviskt var det ett sätt att både gräva i historien och blicka inåt. 

  
Själv läser jag väldigt få bloggar numera. Jag kikar in ibland hos olika. 

Länkkärleken riktas till fina människor som inspirerar och som ger mig energi. 

Lovisa – har nämnt det förr men du är en inspiration och gör enormt mycket för kvinnors träning. 

Teresa – stark, klok, glad och trevlig. Vi ses alldeles för sällan. 

Cecilia Gustavsson – har bara varit på en av dina klasser men wow vilken inspiration du är! 

För övrigt vill jag rikta kärlek till mina vänner Helena och Marie. Good people. Och min syster Linda. Love you. 

3 thoughts on “Länkkärlek

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *