Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Inget dåligt väder och lunginflammation 

Igår regnade det hela dagen. Vilken tur att jag har barn som ser till att jag kommer ut. Jag hade ju looovat en tur till skogen så det vara bara att klä på sig. Tack till min underbara jacka från Haglöfs. Lätt, tunn och beskyddande. 

 Med en tjock fleece under höll jag mig varm och torr. Vi klättrade på stenar, hittade pinnar och potentiella blåbärsställen. 

   
 Väl hemma möttes vi av en än mer hostandes 15-åring. En tur till farbror doktorn upplyste oss om att inte bara en utan två pojkar hade dubbelsidig lunginflammation. Även lillemans långdragna torrhosta visade sig vara lunginflammation. Något jag själv kopplar ihop med en sängliggande, febrig och riktigt sjuk person. Inget av detta stämde överens med dessa killar. Nu ska vi väl äntligen bli av med denna hosta. Hoppas nu bara att denna mycoplasma inte sprider sig vidare här hemma. Det vore ju kul om jag kunde springa maran om en dryg vecka…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *