Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Yoga PT

Jag berättade för ett tag sedan att jag vunnit ett tillfälle hos en Yoga PT, Jennie, på Altromondo. Igår var det äntligen dags. Jag ska erkänna att jag var lite nervös innan men det gick snabbt över. Jag berättade lite om mina erfarenheter av yoga, mina långsiktiga yogaplaner och min dröm att kunna komma upp i handstående. Jennie lyssnade och motsvarade mer än mina förväntningar. I och med att jag, tyvärr, inte har tid att köra yoga inför instruktörer mer än ett par gånger per år bad jag helt sonika hjälp om the basics. Jennie justerade och tog varsamt hand om mig. Hon hittade problemområden och gav förslag på hur jag kunde förbereda en yogapraktik. Bara några minuters extra förberedelse, på rätt sätt, gjorde att jag kom en decimeter högre upp i kobran (!).

Innan en skön avslappning hjälpte Jennie mig upp i handstående. En bit kvar till att jag vågar göra det själv men också en bra bit på vägen. 

  
Om någon nånsin undrar vad jag önskar mig så är det  mer yoga. Mer Altromondo. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *