Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Peppande löpsällskap

I söndags kväll, när småkidsen somnat vid 19:30, drog jag och maken ut på en milrunda. 15-åringen var hemma och mobilen var med. 

Mitt stora utvecklingsområde vad gäller löpning är att pressa mig själv. Jag är ruskigt uthållig men inte så snabb. Det senare beror helt säkert på att jag sällan tränar snabbare löpning. Jag gillar att tassa runt i maklig takt. För mig finns det heller inget självändamål att springa ”snabbt”. Jag älskar löpning men ska inte satsa på nåt landslag. Gott så. Dock skulle det inte göra nåt om jag kom upp lite i fart. För den egna utmaningens skull. 

Passet med maken blev ett riktigt skönt pass på 11 kilometer. Snabbare än vanligt men jag kände mig grymt stark och oberörd väl hemma. Det var ju kul! Så idag kör vi igen – kvällspass bland massa backar!

   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *