Jessica är lic. personlig tränare och tränar sina kunder där de är; nybörjare som elit, ute eller inne, hemma eller på gymmet. Jessica är gift, har tre barn och älskar själv att springa långt, yogar helst varje dag men lyfter också gärna skivstången. Välkommen in till bloggen som vill boosta oss föräldrar att bli oövervinnerliga!

Träning i livspusslet 

I torsdags åkte maken för att springa VM i 24-timmarslöpning. Ensam med tre barn blir det en större utmaning att få till träningen för mig. Jag har barn som somnar tidigt (ca 19) men vill inte spendera huvuddelen av min vakna egentid tränandes. Jag tränar helst inte så sent. Denna vecka har jag varit ledig med barnen vilket underlättar pusslandet såklart. En lyx jag har är ett löpband hemma. Välanvänd lyx! Jag springer helst ute men min träning underlättas oerhört av löpbandet.  För att få till mer naturligt motstånd brukar jag lägga på lite lutning. 

Denna vecka har varit som ett träningsläger för mig. Veckan avslutades idag med ett 4e löppass och ett 7e träningspass denna vecka. 1 mil på löpbandet. 

  

Nästa vecka blir det betydligt mer vila. Balans. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *